Lediga tjänster

Här kan du hitta lediga tjänster inom området medicinsk teknik.

För annonsering:
Skicka länk till annonsen  på mail till Kansliet mtf@karolinska.sll.se
Annonsering på hemsidan är gratis om det i annonsen anges att: ” det är meriterande att vara certifierad”, övriga annonser debiteras med 4000 kronor/annons.
Beställning av MTF:s adressetiketter för egna utskick kostar 4000 kr.

Egna utskick av erbjudanden om lediga tjänster inom området medicinsk teknik.

MTF kan erbjuda adressetiketter för egna utskick till våra medlemmar mot en kostnad av 4000 kr.

Etiketterna får endast användas för erbjudanden av lediga tjänster, all annan användning är inte tillåten. För mer information och beställning kontakta Kansliet under adressen mtf@karolinska.sll.se

Medicinteknisk ingenjör, Capio St Görans Sjukhus, Stockholm

Publicerad: 13 november, 2018

Medicinteknisk ingenjör, Södersjukhuset Stockholm

Publicerad: 13 november, 2018
Som medicinteknisk ingenjör på strålbehandlingen kommer du att tillhöra den onkologiska kliniken på Södersjukhuset och vara underställd chefen för enheten för radiologisk teknik och fysik.
Arbetet som ingenjör inom strålbehandlingsverksamheten omfattar service och underhåll av samtliga behandlingsutrustningar och tillhörande medicinska IT-system (MIT). Arbete innefattar också service och kvalitetssäkring av acceleratorer, och mätutrustning samt processhantering av strålbehandlingens IT system inkl. databashantering. Enheten ansvarar för all service och underhåll för merparten av utrustningen, vilket medger stora utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.
Strålbehandlingen befinner sig i ett stort och spännande förändringsprojekt där vi kommer att övergå till en maskinpark och informationssystem från en ny leverantör. Därför söker vi en person som vill vara med och driva detta förändringsarbete tillsammans med oss.
Till annonsen

Medicintekniska ingenjörer till Medicinsk Teknik, Region Västmanland

Publicerad: 12 november, 2018

Som medicinteknisk ingenjör kommer du att arbeta med anskaffning, utveckling, service, support och förebyggande underhåll på medicinteknisk utrustning och system.

Fokus för teknikområden är beroende av kvalifikationer/tjänst och kan vara mot klinisk fysiologi, dialys, diagnostiska system, övervakningssystem, elektromekanik, gasteknik och medicinska informationssystem.
Ditt arbete blir mest på sjukhuset i Västerås men även på övriga sjukhus och vårdcentraler inom länet.
Till annonsen