Medicinteknisk ingenjör, Capio St Görans Sjukhus, Stockholm

Publicerad: 13 november, 2018 Kategori: Lediga tjänster
På grund av en medarbetare som ska gå i pension, behöver MTA förstärkas med dig som vill arbeta med underhåll, kvalitetssäkring och anskaffning av medicinteknisk utrustning inom området elektromedicin på vårdavdelningar, mottagningar och våra externa kunder. Du kommer att arbeta såväl hos våra externa kunder som på sjukhuset.

Medicinteknisk ingenjör, Södersjukhuset Stockholm

Publicerad: 13 november, 2018 Kategori: Lediga tjänster
Som medicinteknisk ingenjör på strålbehandlingen kommer du att tillhöra den onkologiska kliniken på Södersjukhuset och vara underställd chefen för enheten för radiologisk teknik och fysik. Arbetet som ingenjör inom strålbehandlingsverksamheten omfattar service och underhåll av samtliga behandlingsutrustningar och tillhörande medicinska IT-system (MIT).

Medicintekniska ingenjörer till Medicinsk Teknik, Region Västmanland

Publicerad: 12 november, 2018 Kategori: Lediga tjänster
Som medicinteknisk ingenjör kommer du att arbeta med anskaffning, utveckling, service, support och förebyggande underhåll på medicinteknisk utrustning och system. Fokus för teknikområden är beroende av kvalifikationer/tjänst och kan vara mot klinisk fysiologi, dialys, diagnostiska system, övervakningssystem, elektromekanik, gasteknik och medicinska informationssystem.

Master´s degree program i Finland

Publicerad: 1 november, 2018 Kategori: Nyheter
Är du intresserad av att kombinera teori och praktik? University of eastern Finland erbjuder dig denna möjlighet. Läs mer

Ordförandebrev november

Publicerad: 29 oktober, 2018 Kategori: Ordförande brev
Hej alla medlemmar i MTF! Som nybliven ordförande i denna engagerade förening vill jag uttrycka mig som mycket stolt över att ha blivit tillfrågad och inröstad. Vilken ära, och vilka möjligheter att få göra något för alla oss medlemmar!