Dagens Medicin, Health Tech Pitch Day

26sep2019

Health Tech Hub och Health Tech Pitch Day den unika mötesplatsen som gör nedslag i både Almedalen och Stockholm under 2019.

Från 16:00 till 21:00

Plats: Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36, Stockholm

Innovation är avgörande för att driva vården framåt och idag ser vi hur digitaliserade och tekniska lösningar tar allt större plats på vårdarenan. Det görs enonrma investeringar innom health tech och konsumenterna blir allt mer vana vid att konsumera digital vård.
Health Tech Pitch Day är ett unikt samarbete mellan Di Digital, Dagens Medicin och Digital Hälsa där de mest innovativa healthtech-bolagen, makthavarna och investerarna möts för att sätta ljus på nya digitala lösningar inom vården. Under en eftermiddag och kväll fördjupar vi oss i de utmaningar och möjligheter som digitalisering av vården medför. Eventet i Stockholm består av två delar. Dels av en pitchtävling där landets just nu hetaste healthtech-bolag presenterar sina företag för en namnkunnig jury. Under den andra delen av eventet fylls scenen med inspirerande gäster som delar med sig av sina erfarenhet i intervjuer och paneldebatter, nätverkande och speed-dejting.

Läs mer/Registrering

Lägg till kalender